Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Kuluttaja-asiakkaat | Tukkuasiakkaat

Kuluttaja-asiakkaat

Toimitusehdot lyhyesti:
Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Tuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää
Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Kalevala experience:n verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@kalevalaexperience.fi tai puhelimitse 044 27 55 288 (ma-pe 10.00 – 15.00 )
Kalevala experience ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kalevala experience:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Kalevala experience:n verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 – 7 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli tuote on päässyt poikkeuksellisesti loppumaan varastosta tai havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

Yli 100 € tilaukset rahtivapaasti (toimituskulut 0 € )

Toimitus lähimpään postitoimipisteeseen, hinta 5,90 €
Tilaus toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen, josta tilauksen voi noutaa kun posti on toimittanut saapumisilmoituksen.

Kotiinkuljetus, hinta 8,90 €
Tilaus toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen arkisin (ma-pe) kello 14 mennessä. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen. Tilaus on noudettavissa postista saapumisviikon lisäksi 2 täyden kalenteriviikon ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Tilauksen jälkeen sähköpostiin toimitetaan tilausvahvistus sekä linkki, jonka kautta voi kätevästi seurata tilauksen etenemistä.

3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusilmoitus tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Asiakaspalautus on maksuton.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Tuotteita saa tarkastella ja kokeilla, mutta ei käyttää. Mikäli tuotteiden arvo on alentunut asiakkaan huolimattoman käsittelyn takia, voidaan asiakkaalta periä tuotteiden arvonalennus aina tuotteiden täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut.

Palautuksen toimintaohje ja palautuslomake on ladattavissa täältä >>

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@kalevalaexperience.fi tai puhelimitse numeroon 044 27 55 288 (ma – pe 10.00 – 15.00).
Pyydämme palauttamaan tuotteet postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Kalevala experience, Kuumuntie 970, 88940 Kuumu

Pyydämme ilmoituksessanne ystävällisesti ilmoittamaan:
Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

4. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme ilmoittamaan neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta joko sähköpostitse: info@kalevalaexperience.fi tai puhelimitse 044-2755 288 (ma-pe 10.00 – 15.00).
Tukku-Immonen Oy:llä on kuluttajasuojalain mukainen virhevastuu myymistään tuotteista. Mikäli tuotteessa on virhe tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta heti virheen havaittuaan Tukku-Immonen Oy:lle.

5. Tilauksen peruminen
5.1. Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.
Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava Kalevala experience:lle

Kalevala experience, Kuumuntie 970, 88940 Kuumu

päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla ( esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla). Asiakas voi käyttää tilauksen mukana toimitettua peruutuslomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

5.2. Peruuttamisen vaikutukset

Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, palautamme asiakkaalle kaikki asiakkaalta saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että asiakas on valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että asiakkaalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne Kalevala experiencelle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Vastaamme tavaroiden palauttamiskuluista.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.
Tilauksen peruuttamisohje ja peruuttamislomake on ladattavissa täältä >>

Myös Kalevala experience pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

6. Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.
Kalevala experience:n verkkokaupassa voit maksaa Klarna Checkoutin tarjoamilla maksutavoilla.
Verkkomaksu (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, S-Pankki)
Maksaessasi verkkopankissa, tilauksesi loppusumma veloitetaan heti tililtäsi.
Korttimaksu, Debit ja Credit (MasterCard, Visa)
Maksaessasi pankkikortilla (Depit), tilauksen loppusumma veloitetaan pankkitililtäsi. Luottokortilla (Credit), tilauksen loppusumma laskutetaan luottotililtäsi.
Klarna Lasku
Valitessasi maksutavaksi Klarna Laskun, Klarna lähettää laskun sähköpostiisi sen jälkeen kun tilaus toimitettu.
Laskulla on 14 vuorokautta maksuaikaa. Laskutuslisä 0 €.
Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle, ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Jos maksu myöhästyy, Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan.
Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.
Katso tästä Klarna Laskun tarkemmat ehdot https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/kco/fi_fi/invoice
Klarna Joustava Erämaksu
Voit halutessasi maksaa laskusi erissä, tällöin maksettava kuukausierä on 1/24 velan määrästä, kuitenkin vähintään 5 € mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle.
Klarna Joustavan erämaksun aloitusmaksu on 0 € ja käsittelymaksu 0 €
Katso alla olevista linkeistä Klarna Joustavan erämaksun tarkemmat ehdot ja lainakorot https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/account/terms.pdf

Katso tästä Klarnan Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/consumer_credit.pdf
Klarna maksutapojen ehtoihin voit tutustua täällä https://www.klarna.com/fi/ehdot/

Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksien maksamisesta, voit olla yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/ tai puh. 09 425 99 771 (arkisin 8-18).

7. Yhteystiedot

Kalevala experience
Kuumuntie 970
88940 Kuumu
Puh. 044 27 55 288 (ma-pe 10.00 – 15.00)
sähköposti: info@kalevalaexperience.fi